f t g m
  • ...

  • ...

  • ...

  • ...

  • ...

  • ...

  • ...

  • ...

Copyright 2024 - Custom text here

About Us

Iz strasti prema ribolovu, I teznjom da na svoj vestacki mamac uhvatim ribu ,poceo sam rucno izradjivati wobblere davnih sedamdesetih –osamdesetih godina proslog veka.Te wobblere u pocetku sam izradjivano samo za sebe, a potom I za svoje prijatelje.U to vreme to mi je bio hobi kojim sam se bavio u slobodno vreme ili izmedju dva ribolova. Posto sam rodjen u gradu gde je tradicionalno dosta ribolovaca za sebe izradjivalo wobblere iz hobija,stvarano je veliko rivalstvo ko ce izraditi najbolji I najlovniji wobbler,I iz tog rivalstva     su stvorane       cuvene Uzicke mini radionice za izradu rucno radjenih wobblera .Na molbu mnogih prijatelja koji su zeleli da imaju moj wobbler osnovao sam kompaniju MBstar 1999 godine.Sediste kompanije je u gradu Uzice republika Srbija.

Kompanija MBStar je postala cuvena po proizvodnji woblera pod robnim brendom  “GOLDY”

 

Vlasnik kompanije je Milomir - Miso Starcevic, koji je i glavni konstruktor svih modela “ GOLDY” wobblera.

Od samog osnivanja kompanije sastavljen je  tim strucnjaka a izmedju ostalih  ,izvrstan dizajner I tehnolog Nedeljko Pavlovic  i Zvonko Sostar.

Prvo se uslo u proizvodnju   sa par modela, a sada je to veoma ozbiljna proizvodnja sa mnogo modela koja zadovoljava potrebe velikog broja ribolovaca koji love razlicitim tehnikama  sa wobblerom.

Nasa kompanija je stvorena kao porodicna, sa ciljem da ostane porodicna vise generacija , koja ce se baviti proizvodnjom vestackih mamaca . Pored glavnok konstruktora  firmu cine dizajneri, tehnolog, veoma kvalifikovani I strucni ljudi koji prate I ucestvuju u proizvodnji

Po nasem misljenju I po broju prodatih wobblera ,velikom broju modela, lovnosti, visokom kvalitetu ,konstantnom javljanjem novih kupaca , a ostajanju starih ,  zauzimamo  jedno od vodecih mesta Evrope  u svrstavanju  proizvodjaca wobblera I vestackih mamaca za ribolov.

Filozofija razvoja kompanije je: Biti originalan,  u mnogim segmentima  razliciti od drugih , da svaki model bude lovan , svaki kupac da bude zadovoljan .

Filozofiju koju zadajem  sebi: Dostici savrsenstvo u konstruisanju wobblera  da uticem  na  zaposlene I saradnike ,  da moraju biti najbolji I najsavesniji u svojoj bransi.

Moja deviza je da svaki kupac mora biti zadovoljan  kvalitetom I lovnoscu wobblera.

Osnovni proizvod kompanije MBStar  su wobbleri robne marke “GOLDY” a pored toga imamo proizvodnju drvenih kutija koju koriste musicari za cuvanje I pakovanje vestackih musica, kao I udica za sipu. Jednom godisnje pustamo na trziste 150 ekskluzivnih 100% rucno izradjenih  sa potpisom konstruktora I dizajnera  wobblera u ekskluzivnom pakovanju (orahove kutije)

Svaki  proizvedeni  wobbler se testira u bazenima proizvodnog pogona.Za to su odredjeni  savesni I odgovorni  ljudi.

Nasa kompanija odgovara za svaki nas wobbler.Ako ima eventualnih neispravnosti (u sta sumnjamo) svaki wobbler zamenimo sa ispravnim.

Veoma smo ponosni na ono sto smo do sada proizveli, sto imamo veoma velikiu paletu proizvoda a posebno smo gordi I ponosni na veliki broj , pohvala samih ribolovaca koji love na nase wobblere.

Nasi proizvodi su vrhunskog kvaliteta I odnos cene I kvaliteta je na nasoj strain u odnosu na druge slicne proizvodjace.Mozemo odgovoriti na sve trazene kolicine mnogobrojnih kupaca.

U nasem asortimanu imamo veliki broj wobblera koji  se razlikuju od drugih wobblera kao sto su :TINY, VIBRO MAX, JOINTED WIZARD,JOINTED WINER,CHELLENGER kako u vibraciji, posebnom paktu (kljunu) tehnickim resenjima I razlicitom dizajnu u odnosu na sve druge wobblere.

Mi smo bili sponzori velikog broja takmicenja kako zvanicnog tako I nezvanicnog u mladjim kategorijama I profesionalnih takmicenja, a najznacajni su u VESTERVIKU u Svedskoj gde je internacionalno takmicenje u lovu stuke, VRANSKO jezero Hrvatska, internacionalno takmicene u lovu stuke I soma, svetsko prvenstvo u lovu mladice BAJINA BASTA na reci Drina Srbija I osvajanju prvog mesta ulov ostvaren na” GOLDY” wobbler, , mnoga takmicenja u Srbiji u lovu klena, kao sto je u Vrnjackoj Banji , Mlavi, Nisavi. Opremali smo veoma mnogo ribolovackih ekspedicija koje su pravile veliki broj reportaza I filmova o ribolovu, Mongolija vise puta, reke Sibira, Egipat na Nilskog grgeca,Juzna Amerika na vise reka I jezera ,Spanija reka Ebro cuvena po ogromnim somovima I td.

Planovi nase kompanije su  sledeci: Pre svega ne kvariti kvalitet vec ga sto je moguce podizati I usavrsavati postojece modele, u 2012 na trzistu ce se pojaviti dva nova modela :  dvodelni  model od 19 cm I 14 cm  u vise dekora I razlicitom dubinom zaranjanja.

Sta bih pozeleo  ribolovcima I trgovcima?

Ribolovci, koristite wobblere pod robnom markom “GOLDY” I necete se razocarati.Ostvaricete ulove o kojim ste mastali, verujte u wobbler “ GOLDY”  I on ce vas mnogo puta obradovati, probajte wobbler voditi raznim tehnikama, menjajte prilikom ribolova dekore wobblera, ekspirimentisite sa velicinom wobblera.

Prodavci, nas wobler predstavite svakom kupcu onako kako zasluzuje taj wobbler, ne opredeljujte ga po ceni  vec po kvalitetu I sta ce svaki nas wobbler pruziti kupcu odnosno ribolovcu.Svaki vobbler je konstruisao I dizajnirao strastveni ribolovac, poslusajte I zelje kupaca I meni kao konstruktoru te zelje prenesite da bih zajednicki dosli do savrsenog wobblera  I svaki taj kupac ce se ponovo vratiti da kupi  isti ili neki drugi model wobblera “GOLDY”.Jedino cemo na taj nacin biti svi zadovoljni.

S velikim ribolovackim pozdravom   BISTRO

Vas

MBStar, “GOLDY”

Direktor

Milomir Miso Starcevic